Witor Entreprenør


Prosjektutvikler og byggentreprenør i ett.

hero image mobile
hero image

Hvem er vi?

Witor Entreprenør består av erfarne fagfolk som har vært i byggebransjen i over 30 år. Vi har kunnskap og kan hjelpe deg med hvert steg i byggeprosessen, om det er det å selge tomten, utvikle prosjektet eller bygge.

Vi har god økonomistyring, er et selskap i kontrollert vekst og tar hensyn til likviditet. Vi stiller garantier i henhold til norsk standard og kan stå økonomisk ansvarlig for kvaliteten på arbeidet. Målet vårt er gode kunderelasjoner på lang sikt.

Witor er nå organisert i to selskap som jobber sammen. Akron Eiendom kjøper tomter og utvikler prosjekter. LeilighetsExperten er entreprenør og bruker systematiserte løsninger for å bygge blokkprosjekter.

 

Erfaring fra 1987 til nå

Vi har jobbet i byggebransjen en hel generasjon og sett trender komme og gå. Vi vet hva som fungerer i både oppgangs- og nedgangstider. Det startet med tømring, og fortsatte med produksjon av standardiserte komponenter. Vi har lært oss mye om systematisering og har utviklet vår egen byggeprosess, som sparer både tid og penger.

All denne erfaringen har vi med oss i Witor Entreprenør. Vi vet hvordan byggebransjen fungerer og hvordan byggeprosessen ser ut for alle involverte.

 

En ny byggestandard

Vi ønsker å sette en ny standard for bygging og effektivisering av alle byggeprosesser. Selv om alle prosjekter er unike, er det mye gjentakelser i prosessen med å sette opp bygg. Vårt system identifiserer og utnytter disse likhetene, til det beste for deg. Vi benytter også bransjens beste løsninger for planlegging og gjennomføring. Med oss får du rask vurdering av økonomien i nettopp ditt prosjekt og tett oppfølging. Ta kontakt for å se hva vi kan gjøre for deg.

cp card image

Tor Øyvind Skaug

Daglig leder og eier


Tor Øyvind er byggmester og gründer. Han har jobbet i byggebransjen helt siden 1987 og startet egen bedrift i 1994. 

Telefon: 454 62 000
E-post: ts@witor.no